Måndag - Bilen såld

Godmorgon godmorgon!! Imorse åkte jag och lämnade bilen, eller sålde tillbaks den eller vad man säger. Var av någon anledninng jättenervös, åka till the dealership helt ensam o gå in där o ba hej jag ska sälja bilen :) men det gick finfint. Snackade om skillnaderna mellan usa och sverige, det finns endel saker jag skulle önska sverige kunde apa efter. Efter det åkte jag och Sofi till banken och sen tog Tae mig till lunch. Vi åt soppa på Little Sheep, ett mongoliskt ställe. Man fick en soppbas som man fick beställa in saker att lägga i. Han tog kött o jag tog grönsaker o massa random tofu/bön grejer eller vad det nu var. hahah så roligt jag ba: "I have no idea what I'm eating but it's good." Nu har han åkt till jobbet och jag ska leta på grejer vi kan göra de sista dagarna sen ska jag ut o springa eller något. Det är sjukt varmt igen, denna vecka ska bli galet varm! Phuu!! Ikväll ska vi på bio med Laure och se Neighbors! Imorgon ska jag sign up för the sista provet och häänga i skolish, kommer sakna den här skolan och min nuvarande lärare och min klass. Hade bästa klassen i början och slutet av denna resa. Bra med andra ord! På fredag är det graduation, det kommer bli intressant. Har vittnat två graduations before så det känns väldigt strange att vara där själv nu haha... Ne dax att göra lite nytta, pusshej!!
 
ooh btw haha jag gjorde ett sånt här test förut: http://randomramblingsofacrazywoman.com/what-animal-were-you-in-a-past-life/

tyckte det var lite kul, älskar att göra såna här tester, man lär sig mkt om sig själv på det viset. och jag tyckte min stämde in väldigt bra.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback