Lördag + Söndag

I fredags skulle vi gått på bio men vi sket i det, orkade inte hehe.. Vi kollade på Zach's baseball game o sen drog vi hem o chilla. I lördags jobbade Tae så jag åkte till mallet twice(!!) och köpte presenter lol.. På em var min suprise for him, jag hade köpt biljetter till en utomhusbio (som i grease!! fast utan bilar) för att se 500 days of summer. Vi kom dit o köpte mat o valde platser, sen var det lite uppträdanden tills solen gick ner och sen började filmen. Det var hur mysigt som helst att se en film utomhus på det viset. En stor skärm med en film och lite då och då flög det flygplan o det var solnedgång o aah det var ett minne för livet.
 

Söndags så fyllde Greg år, vi firade honom lite och uträttade ärenden på fm. Gav honom en världskarta som man kan skrapa av (som en bingolott) alla ställen man varit på. Vi åt frukost i Hermosa beach på Hennessy's med utsikt över havet, jättefint!!
 
Sen hade Tae en överraskning till mig som jag aldrig kommer glömma. Han sa att det var en tavla av en häst som hans kompis målat, så i flera dagar har han gått runt o sagt hur bra det ser ut o bla bla bla. Så ville han helt plötsligt gå ut och springa efter det o han är fett lat men jag ba ok visst! Så satte på mig shorts o han ba neej jag vill inte att någon ska se dina ben bla bla, ta yogapants istället men jag ba öh nej det är typ 30 grader ute tänker inte ha shorts!!! lol... sen åkte vi dit o halvvägs så satte han på mig blindfold. Sen när vi stannade till så sprutade han på mig parfym o jag ba ok jag luktar äckligt.. typ hahaha sen så tar han ut mig och tar av mig blindfold och jag ser detta:
 
han ba här är bilden! jag typ dog av glädje!!! Samma morgon hade han bokat det, så roligt!! Vi red uppe i Palos Verdes i kansk 40 min eller så, det var sjukt häftigt på ett ställe då man såg över nästan hela LA. Såna kontraster liksom, lantliv och stadsliv.
Rocky & Blue
 
Jag var helt lyrisk hela tiden, kunde inte sluta le. Har velat rida sen jag kom men aldrig orkat tagit tag i det, men äntligen! Första gången jag prövade på western oxå, det var lite speciellt, sadeln var fetthård så har svinont i sittbenen idag haha! Efteråt åkte vi hem och sov sen fick vi i uppdrag att åka och hämta en hund till några kompisar så vi gjorde det. Sjukt skumt jag ba gick in på hundstället o ba "Im here for Snickers" de ba ok We'll let her out in a bit jag typ hhe ok.. Tänk om någon random dogkiller ville gå in där o ba "I'm here for snickers :)" men men det gick bra.
 
Efter det åkte vi till Hermosa beach o shoppade sen drog vi hem o då vare födelsedagsfirande för Greg. Vi åt Thaimat o kolla på tv.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback