MÅNDAG / NEW YORK IMORGON!

Asså ni ska bara veta.. Ni ska bara veta hur lättad jag var idag när jag gick hem från skolan. Jag är klar med allt nu!! ALLT!! Höll mitt tal om medians påverkan på kvinnokroppen imorse och jag rockade fett!! Min lärare sa att om hon kunde skulle hon göra en massa jenniferkloner och ha i sin klass, jag typ aw love yah too :* Vi hade nästa lektion på Coffee Cartel för att fira att vi vart så duktiga, det var mysigt, min klass är så mysig och alla är så härliga och öppna. Gjorde även min pitch, hade inte förberett mig någonting men var något uppvärmd från mitt tidgare tal så det gick bra, skönt att ha det avklarat oxå, trodde jag skulle få göra det när jag kom tbx, men nepp! Jag gick hem, käkade och gick och gjorde naglar plus gick på massage, jag sa till mig själv att om jag klarade av allt och att allt gick bra innan New York skulle jag unna mig det, mah, I'm the best!! Är så nöjd och stolt över mig själv  just nu, hard work pays off! Imorgon går planet 11.49 AM, ska åka runt 8.30 eller något sådant, kommer vakna astidigt ändå så lika bra att spendera tiden på flygplatsen än hemma. Det är ju trots allt LAX vi snackar om, finns nog endel grejer att kika på där. Planet till New York ska ta ca 6,5 timmar om jag minns rätt. Tänk vad stort amerika är egentligen, det är galet. Europa kommer säkert bli som usa inom en snar framtid. Man kan liksom åka från Sverige till typ Mallorca på 6,5 timmar, nu åker jag inom samma land, det är galet! Inte undra på att många amerikanare aldrig lämnat landet, men såklart USA:s alla delstater är ju som att åka utomlands har man fått höra. Vi får se imorgon då jag landar i New york om det är så annorlunda från LA ;) Det tror jag, hoppas jag! LA är nice, riktigt nice men ska bli roligt med lite ombyte, jag vill åka överallt i hela USA, i hela världen!! Vill resa till varje kontinent och varje land och varje stad, helt seriöst jag vill, men vi får se med den biten, varje stad kanske blir för mkt hehe... men fatta vad mkt folk man träffar och hur mkt saker man får uppleva och se! Nu ikväll har jag yogat, käkat asgoooo sallad, städat mitt rum och packat resväskan. Livrädd att jag ska glömma något viktigt typ som pass eller pengar eller något... Måste bocka av min packlista!
 
åhh jag är så förväntansfull och taggad, imorgon kommer jag krama julia och jojjo!! kan ni tänka er?!?!?! åhåhåhå shit shit shit!!!
 
inne på coffee cartel, tkte det var ganska kul att killen i kassan var fett dryg hahah jag typ I'll charge u man for being a prick :PPP
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback