torsdag!!!!!!!!!!!!!!

Idag åkte vi till Hollywood walk of fame, när vi kom fram såg vi direkt att de ställt fram röda mattan o det var världs premiere för Captain America. Vi typ: kändisaaaaaaar!! Vi gick runt i Hollywood några timmar, shoppade bikinisar och åt crepes, sen drog vi till Beverly Hills. Roligaste, jag skulle fråga några om vägen dit o då gick jag fram till tre killar som såg ut som största gangsters o de ba fråga om nummer o ba u drink vodkaaaa vi ba ehm.. ja.. de ba nice ring sen om ni vill festa!!! Vi typ hehe mm thnx cyah... sen jojjo ba: två utav dem hade inte fem fingrar på alla händer.. vi typ, tänker inte svara om de ringer...
anyways vi åkte till Rodeo Drive och gick runt o kikade, såg en instagram kändis jag följer! ser bara bkändisar och svenska kändisar lol.. nerå! väl tillbaka på hollywood blvd såg vi samuel l jackson och Emily från TV showen Revenge.  Helst ville vi se Scarlett Johansson men hon var ju för divig och var sen som fan så vi sket i henne, haha lol!! Vi gick och åt på Mels Diner som påminner så sjukt mkt om Grease! Mumsii!
 
 
Nu är vi hemma i Redondo igen, fasen vad man spenderar tid i bilen alltså... Och de enda låtarna man hör är Darkhorse och Show Me.. Cmoon lite variation tack!! Ska köpa mig en aux kabel och spela MIN musik!!!
Imorgon ska vi chilla på stranden och sedan ska vi på pre spring party i San Pedro. hehehe kuljul!! pusskram!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback