Måndagoh igår badade jag i havet! I januari!! det var inte så farligt faktiskt, men shit vad starka vågorna är när dem är som starkast. Lol ful mening, hahaha!! Har spenderat helgen med en många omtyckta personer, speciellt en, hihi, så jag har haft en bra helg. Idag var det skoooooooola igen, idag är det oxå Martin Luther King day eller något sånt, vad veet jag?  Jag får inte fira den för min skola bestämmer sig för att låta eleverna gå i skolan denna "holiday" även fast alla andra är lediga. FU!! haha nerå.. skolan va bra, just nu läser vi en bok som jag inte fattar någonting av, eller jo det gör jag bara att jag inte kan koncentrera mig och ta in informationen jag läser när det är en bok jag inte vill läsa frivilligt. Så idag hade vi test med typ 15 frågor om kapitlen vi läst jag ba ööööööuuuhmm... ME NO NOOTHING!! *japanese accent* haha! Åt lunch på redondo beach cafe med michols, hanna och luis sen hade jag screenwriting. Har inte jobbat på min story över huvudtaget så nu på onsdag äre deadline för complete draft jag ba hehe better get started... är lite halft klar nu, vettefan men kom en bra bit på vägen iaf.
guess what?? ikväl ska jag se justin timberlake!! wowowowohooo!!!!!!!!!! galet!! åh my mirror<333 hahaha dör!! JT!!! wieiei!! Ne nu ska jag ta och göra mig iordning och åka o hämta upp Hanna. Puss o kram hoppas ni har det bra!! Jag diggar livet för tillfället hoppas ni oxå gör det!
btw checka in jesusbilen som åker runt i redondo, tydligen är mannen typ värsta pratkvarnen som man aldrig kommer iväg från om man först börjar prata med honom, eller han med dig. jag håller mig på avstånd haha, hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback