What defines you(?)

Kollade precis på denna video, grät en skvätt och blev inspirerad så delade den på facebook. Men lägger upp den här också.
 
Älskar att kolla/lyssna på föreläsningar om ämnet ligger mig varmt om hjärtat så att säga. Vad tycker ni? What defines a person? Människor är ganska snabba på att döma, det är naturligt och inget att direkt skämmas över eller försöka förneka tycker jag för det gör vi alla första gången vi träffar en ny människa, testar en ny maträtt eller lyssnar på ett nytt album. Det jag tror är viktigt är att inte låta "the first time experience" & utsidan lägga the complete foundation for future encounters. DET är dumt och fel. Vet inte hur många gånger jag gjort det med både människor och ting. Minns när jag var liten och "HATADE" Tokio Hotel, just för att alla andra gjorde det. Hade aldrig lyssnat på dem. Gissa vem som la in deras album på spotify listan några år senare? HAHA, skäms!! Jag gör det inte lika ofta längre, jag ger det mesta en chans nu för tiden, för man lär sig av sina misstag. Att vi så naturligt dömer en människa så snabbt tycker jag är en ganska cool grej egentligen. Jag minns människorna jag träffade första dagen i skolan, vissa var så intimidating. Var lite småskraj inför vissa människor, ni vet att vissa personer kan man nästan bete sig hur som helst mot och mot en annan har man mer respekt. Det är fränt att universum fungerar så och jag tycker inte det är orättvist (as long as your actions are reasonable OF COURSE) Det är bara så världen/personer är och har blivit. Anyways, dessa personer är dem jag har "ended up with". Och jag tror att det är dem personerna som skrämmer dig mest som lyfter dig högre, utvecklar dig som person. Det är inte dåligt, men inte det bästa (iaf inte för mig) att bara omringa mig själv med folk som är som jag och som jag är bekväm med. Det har jag märkt sen jag kom hit. Allt är ganska förutsägbart då, men samtidigt är dessa människor sååå viktiga att hålla fast vid för det är oftast dem man kommer närmast och som man kan prata om allt med.
blalla så vad definierar en person? själv tycker jag det är vad personen tycker och tänker, hans actions och hur han beter sig i vissa situationer (med överseende att folk kan göra misstag såklart, hey it's human!) utseendet är ju bara ett skal som man associerar med en människa. Hade vi inte haft ett ansikte, en kropp utan bara ett skelett hade vi alla sett likadana ut men vi hade säkerligen(förhoppningsvis) hamnat med samma människor som vi umgås med idag. (Så länge man inte umgås med en person bara för att han/hon är good looking såklart.. hahah oh that would've been sad...) Sen kan man ju definiera personer olika, jag kan ha en uppfattning om mig själv medans min kompis har en helt annan, för let's me honest, ingen känner dig bättre än du själv. Mycket av definitonen tror jag ligger i sådant man tänker på innan man somnar, det ligger i dem sakerna man gör för att må bra och i de sakerna man är rädd för. (och så vidare) Mycket lämnar man ute för omvärlden och at the end of the day så är det DIN definition av dig själv som räknas och inte din kompis, nån främling på stan eller dina föräldrars.
Älskar detta quote: "If the world was blind, how many people would you impress?" Något att fundera på. Många människor jag träffat i mitt liv snackar bara skit såfort de öppnar munnen, har aldrig något positivt att säga eller komma med. Själv har jag ingen aning, jag är inte värsta snackpåsen i stora grupper men en av mina lärare här (älskar dessa lärare, de är så motiverade och påhittiga!) säger att jag inte pratar så mycket men när jag väl gör det är det "profound things that comes out of my mouth". Och det kan jag hålla med om, jag öppnar oftast bara munnen när jag är säker på svaret eller vet vad jag tycker och står för iallafall. 
 
(åh titta jag kan skriva bra för en gångs skull!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback