Tisdag

Åh idag när jag kom hem från skolan gick jag ut för att flytta min bil så var det någon som precis hade blåst ut ett ljus och det luktade så svenskt att jag började sakna att gå på mellanstadiet när man firade advent på fredagar och tände ljus och hade lässtund. HAHAHA!!! saknar mörkret och ljusen och lukterna som är på julen i sverige. ska fira jul när jag kommer hem i Maj. För jag kommer verkligen hem då. Hade funderingar på att stanna kvar ett tag efter jag tagit graduation men fick Miley Cyrus biljetter den 30 maj i globen så måste hem!! hahaha, bra trick där mamma ;)
 
Gick 8 km på min cp fot i morse, gör så jävla ont men det skiter jag i för jag är badass, haha ne men vill inte slösa pengar på att köpa nya kläder som passar, plus att man blir nedstämd när man måste ta en storlek större än vad man egentligen har. HAAAHAAA... shoppar gör jag gärna men i rätt storlek lol. Har ganska lätt för att gå ner i vikt och har ganska lätt för att gå upp också så ska nog inte klaga, träna träna och äta rätt i några veckor så kan jag nog ha mina kläder igen hihi!!!
Kom hem o åt och gick till skolan, projekt hit och dit blir helt snurrig. Orkar inte för har ingen inspiration till video o skriva storys hit och dit. Hade ett writing test och sedan snackade vi om alkohol på sista lektionen. Här i USA är det ju mycket mer accepterat att röka på än vad det är i Sverige. I Sverige gör man ju knappt inget annat än att dricka alkohol, röker man på är man en pundare. Men här gör alla det, okej inte alla men röka på är lika vanligt som alkohol är hemma. finns ett ställe påväg till skolan där det alltid luktar så jäkla mkt weed, hahah inte alls suspicious...  Har en kille i min klass från Saudiarabien vilket betyder att ingen dricker alkohol där för att det är förbjudet i den religionen osv osv ni vet ju. Men anyways han sa att vill man fåtag på typ en Captain Morgan kostar det ca 100$ (översatt från deras valuta). Asså fattar ni vad dyrt?!?! Men det är intressant och coolt att folk "vågar" avstå från alkohol utan att skämmas över det valet. Vi hade bästa klassrummet idag så vi fick skåda den vackra solnedgången, är glad att jag är här. Det är så fint hela tiden. Jag vill verkligen, verkligen, verkligen åka hem. Och samtidigt vill jag verkligen, verkligen, verkligen stanna här. Så jäkla frustrerande och kommer vara så jäkla jobbigt när det är dax att åka hem i Maj. Längtar inte men samtidigt gör jag det. Makes sense? Not at all. ÅADASÅÄÄÄHH!!! Svårt med två världar sådär...
 
 

Kommentarer
Sandra säger:

åh i maj!! saknar diiig!! <3

2014-01-10 | 17:54:04
Bloggadress: http://www.ssandramalmberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback