Söndag

Kikade på mitt schema idag. Har samma lärare som jag hade innan lovet vilket gör mig glad för hon var bra och cool. Såg dock att på måndagar och onsdagar har jag värsta jävla håltimmen från 11.20 till 13.00??? asså va nej, finns inget o göra där emellan, hatar håltimmar mest av allt...!!!!! aja... ska börja med screenwriting och video production den här terminen. Det blir en utmaning.
Har verkligen tappat all motivation till att fotografera med min kamera. Har inte rört den på hela lovet och lite till. Tycker den är alldeles för otymplig och tung och ivägen överallt. Kanske bara har tappat muskler ;)
Igår fyllde Tobe år så det var full fart i huset ända tills imorse då alla som sov över åkte hem. Jag chillade mest, catchade up på alla bloggar och youtube jag missat under dessa veckor och samma sak idag.
Har fått så jävlaaaaaaa ont i hålfoten då jag börjat gått och springa rätt mycket varje dag, kan knappt gå på min högra fot nu. orka.. när jag väl tränar gör det så intensivt så jag blir skadad, haha asså samma sak varje gång. Förra året fick jag värsta problem med benhinne inflammation. Bad timiiiiiiing... Gick ändå till affären och köpte vatten.. för jag hade inget att göra haha... kranvattnet här går inte att dricka. Eller det går, men det är inte så gott och inte så bra för kroppen. Vattnet här har förstört typ hela mitt utseende. Mitt hår blev sämst, kunde inte styla det eller något och det blev slitet som bara den. Mina naglar som var milslånga när jag kom går av såfort de växer till sig och min hy blir inte bättre av vattnet heller. De säger att de är för att vi lever så nära havet som de inte renas lika bra, det innehåller mer chlorine och sånt där som inte är så värst bra att få i sig. Ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen, känner för att göra något men orkar inte. Somnade till ett tag alldeles nyss och vaknade upp och var ashungrig, precis ätit allt möjligt jag fick tag på haha braa där!!!
 
Nuuuuuu ska jag dricka te, kanske åka och handla fortsättningen på Fifty Shades, eller bara... slöa.. haha!! Känner inte för att gå upp klockan 7 imorgon bitti.. men men!! ny klass äntligen imorgon, förhoppningsvis blir det en bra termin det här också! Känner för att lära mig något, lol vilket pluggis jag låter som.. PUSSSSSS
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback