söndag & måndag

 
 
 
gammal bild på mig och födelsedagsbarnet! 
 
 
igår tog vi bilen till six flags klockna 9 på morgonen. hade värsta bästa flytet med trafiken på både dit och hemvägen. vi kom fram o paya och sen jävlar åkte vi tills vi somnade. det var såå kul, har aldrig åkt så sjuka attaktioner, asså en låg man som på mage och flög över hela cali kändes det som, så fränt! man kände sig som en fågel!! en annan var det sånt jävla tryck i att jag ba skrek till michols "Känneru trycket?!?!?!" och asgarva o hon kunde inte svara för hon trycktes bak så mkt hahhaa omg har aldrig skrattat så mkt, hahaha för kul! åh hade verkligen bästa dagen med bästa brudarna, ni e bäst!!! sen åkte vi hem och åt asgod middag i redondo. för ca 70 sek fick jag största portionen pasta plus en skål med sallad, oh det var så gott!! 
 
imorse körde jag yoga, asså har blivit så grym!1 klarar poser jag inte klarat förut och har faktiskt blivit starkare! sen drog jag till tereza och planerade videoproject, blir nog coolt. nu har jag haft class fast mkt kortare, därför jag har tid o blogga. sitter o äter acai bowl (detta borde ni put in your book julia & johanna!! ska ta er dit!!) och börjar skolan igen om 20 min. idag fyller zac år, så vi ska fira honom ikväll. imorgon har jag skola och efter ska jag planera video igen, kanske käka glass på omtalade Handels här i redondo och på torsdag ska vi på field trip igen med media and arts group. älskar field trips! denna gång ska vi till  warner bros studios, blir nog askul!! på torsdag kväll äre feeeeeest!! då ska vi till sevilla en sista gång med brudarna innan de åker hem på lördag :'( åh kommer bli så roligt!! på fredag äre graduation för alla 6 months students som jag ska kika på och gråta lite till sen ska jag ta tjejerna till mallet en sista gång och äta avskedsmiddag på cheesecake factory. åh bajsapa hatar att de ska åka hem, mina bästa vänner här i la :(  nu ska jag gå tillbaks till skolan och köpa mig en flagga som alla kan skriva på när de åker hem :'(

Och btw, idag fick jag mejl som undrade om jag ville vara med på en flyer som EF ska skicka ut till folk som ska åka iväg i höst, kuul!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback