Exhausted, BUT, THREE WEEKS LEFT!!

Åh herregud. Jag. är. så. trött. Har filmat från klockan 9 imorse tills klockan 5. Totalt 8 timmar!! För det första, när någon säger åt mig "Var inte sen". Jag kommer INTE vara sen då. Jag är aldrig sen, seriöst, jag är aldrig sen. MEN VARFÖR ÄR DÅ ALLA ANDRA SENA, seriöst jag tar så jävla mkt ansvar, för mkt ansvar för mitt eget bästa. Jag får damp på människor som inte gör det, som är sena och som är oseriösa. Jag var först på plats. Sen dropppade folk in efter 5 min, 10 min, 30 min(!!) 45 min(!!) jävla idioter säger jag bara. sorry men ne sorry not sorry!! jag var förbannad och måste skriva av mig för jag har gått o hållt käften hela dagen och låtit all ilska bygga på. I know my shit, jag vet mitt ansvarsområde, jag har koll på det, vilket ingen annan har. Folk kommer inte överens, folk lyssnar inte på varandra så tillslut blirr man bara stående med öppen mun o ba ööh... Tog så mkt onödig tid.. Anyways, vi hade bästa actors, de klagade ALDRIG, de kunde sina repliker och de var professionella och det var I TID!! I verkliga livet äre oftast the actors som beter sig oproffigt, kommer sent osv men nu vare själva crewet, så pinsamt ville ba dö. Men we got it done och jag kommer fan inte göra om detta igen. Seriöst, hatar grupparbeten när folket i ens grupp bara flumar runt och inte tar något seriöst. När en kille var 30 min sen, skrattade han bara. Jag ba vad i hela friden skrattar du åt vill du ha en käftsmäll så kan jag ge dig en här och nu. asåpdkajoisjduiashds!!!!!!!!!!! ne, hatar när folk inte har samma mål som en själv, förstår ni? haha det äkta lejonet har talat!! Ni får se filmen när den är klar. Jag tänker då inte redigera den, lolz00000r. Lägger allt på dem som åker hem om två veckor, hahaha I'm evil men seriöst, de förtjänar det. Åk inte till usa för att plugga om du inte ska plugga och vara seriös, drabbar bara andra.  
OKEJ, enough with the bullshit!!
 
OM EXAKT TRE VECKOR SITTER JAG PÅ PLANET MOT NEW FUCKING YORK, OMG YOU GUYS. JAG KAN EJ FÖRSTÅ DETTA LIV. AAAHAHHA!!!!! SKA ÄNTLIGEN FÅ TRÄFFA MINA BÄSTISAR JOJJO O JULLE OMG OMGOMGOG JOJJO JULLE O JENNI DE TRE J:NA!! AAAHH TRIPPELJ JAG ÄR SÅ EXCITED ATT JAG ÄR SÅ NERVÖS OXÅ OMG!!! Tänk när jag sitter i taxin mot flygplatsen omg kommer spy av nervositet och åksjuka och omgomgogg sen ba leta på sin gate neefyfan vad jobbigt aahahah kommer bajsa i byxan!! 
Nu kommer snart Hanna, vi ska käka middag och snacka o ha det trevligt. Ikväll ska jag sova tidigt, måste varva ner, är helt uppe i varv men samtidigt svintrött!! 
 
och haha btw idag när vi filmade utanför starbuck så hörde jag tre damer sitta o prata svenska, jag ba omg är ni oxå svenskar?? (haha dum fråga) så pratade vi lite o de visade sig att de visste vem sofi (hon jag bor hos) var o allt. världen e allt bra liten! Men det var fett skumt o prata med dem, kunde typ inte prata svenska. Det är lätt att prata svenska med dem jag vanligtvis pratar med, typ hanna, michols, jojjo, familjen osv men med främlingar då ba öh ah jag går.. i skolan.. där.. ja där borta ja.. hahah it was awkward... De hade alla åkt dit tillsammans för många år sen, hittat en man o gift sig o stannat kvar. det va jag i framtiden ;) haha.... nu ska jag ah vettefan ska sova eller nåt

Kommentarer
nicke säger:

det var INTE du i framtiden vill helst ha mina barnbarn i samma världsdel som jag själv bor i//love u

2014-02-12 | 06:54:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback