torsdag - måndag

I torsdags vettefan vad jag gjorde, var i skolan o sen åkte jag och hämtade Tae. Asså vakten som jobbar på hans skola är så jävla skum, gillar honom inte... Vissa dagar är jag bannad vissa dagar inte, så jobbig. Anyways, vi åkte hem o chilla och väntade på fredag. På fredag morgon hade jag skola sen drog jag hem o Tae o jag bestämde oss för att gå på hike. Vi åkte till Sunken City i San Pedro, dock ingen hike men det var roligare. Käkade burrito på Chipotle och gick längs en stenstrand och hoppade på stenar, kollade på sälar osv. Ibland kom det största vågorna så man trodde typ man skulle dras med och försvinna lol...
 
 
Sen drog vi därifrån och han tog mig till hans skola som ligger uppe på berget bakom Sunken City för att titta på solnedgången.
 
I lördags vaknade vi upp och jag råkade spärra mitt inloggsningskort till min bank så kommer inte åt det överhuvudtaget -.- måste ringa på tisdag till sverige o fixa det... mööhh klant!! Så vart fett depp och arg över det men Tae ba sluta oroa dig nu åker vi till Santa Monica jag ba jaja okej... Så precis när vi ska åka så han ba: Jag hittar inte min plånbok jag ba okej vi letar, så letade överallt hemma och i bilen. Men icke sa nicke, ingen plånbok. Så hela lördag gick åt till att åka tillbaka till alla dessa ställen för att leta bland stenarna och runt om hans skola plus ringa till alla ställen vi vart på, utan lycka. Så läskigt!! När vi gick bland stenarna och letade så var det sjuuuukt mkt krabbor asså seriöst ÖVERALLT!! Sen helt plötsligt hör vi något som typ ramlar eller nåt så äre en säl typ 3 meter ifrån som fått panik för vi kommit så han ba stressar ihjäl och hoppar på stenarna och i vattnet, lille sälis :( Kommer ihåg när jag hade mina gosedjurs sälar som jag döpte till Bagdad, hahaha!!!
Jag blev inte lika depp längre och tänkte liksom, tänk om JAG hade tappat min plånbok, uuuh hemska tanke. Så han blev ännu mer depp lol tyckte så synd om honom. Så vi åkte hem och deppade lite tillsammans sen somna vi.
På söndag så bjöd Sofi med oss till Gregs golfclub för påskbrunch, så vi gjorde oss i ordning och helt plötsligt Tae ba: Omg, call me stupid, just do it. Jag ba vad... DIN PLÅNBOK?!?!? så ligger den i hans fucking väska omg HAHAHHA jag har aldrig skrattat så mkt. anyways, vi åkte dit och hade jättetrevligt, åt god mat, provade ostron för första gången, ostrooooon. sen var det äggjakt för barnen o de blev helt galna, sprang som om de skulle dö. Klappade en åsna och en häst gjorde jag oxå hahaha... och åt alldeles för mkt dessert...
 
Efter det åkte vi till Rosie för att ge dem påskägg. Vi hoppade studsmatta och dunkade basket och hängde i deras hängmatta plus byggde en koja. Haha gud vad produktiv man kan vara.
 
Efter det åkte jag och Tae på nästa påskmiddag hos hans familj hahah meeeer mat.... Det var trevligt det oxå, men nu äre slut på det roliga. dags att äta nyttigt igen hahah... Och igår kom familjen johansson, wiho så kul att se dem!! Och tack pappa för brevet, blev jätteglad!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback