onsdag

I skolan idag snackade vi om dating vocabulary och slang hahah för skön lärare vi har. igår snackade vi om sexuell läggning, könsoperationer osv lol!! next class hade vi iLab vilket jag typ hatar men sen vi fick Kyle som lärare hare vart kuul. Vi hängde på craigslist och läste annonser om folk som sökte andra människor de träffat/stött på/sett. typ om man såg nån snygg på bussen men inte vågade fråga om nummer så skrev de annonser där o ba please respond I can't stop thinking about your beautiful eyes! hahhah despee!! gick hem o käkade lunch och gick tillbaka o hade graphic design, lika tråkigt som vanligt lol, läraren är så... venne typ omotiverad, lite speciell.. gick hem och gick till stranden och läste och sov lite, fick lite färg! vill verkligen bli jättebrun men det kommer nog inte inträffa haha... det blir bus!!
 
just nu har jag precis beställt lite smink, asså venne om jag gjort ett misstag eller inte. såg på sephora att det hade en palett med massa bra grejs i som jag ville ha för 44$. jag ba ja men det är väll värt för man fick tre produkter i en liksom. så började jag kika på amazon istället och hittade samma produkt för 27$ istället så jag beställde den. slog mig precis när jag konfirmerat allt att det kanske är fejk för att priset var så lågt.. men deras recensioner såg jättebra ut osv... aja vi får väll se haha!!
lyssnar på Pia Mia's EP, för skön röst, lite rihanna typ, fast så ska man väll inte säga haha jag skulle bli fett pissed om någon jämförde mig med någon annan hhhehe..
 
Sitter oxå och kollar på mina flygbiljetter som jag helt glömt bort att skriva ut, ingen brådska direkt men ändå. fick dem uppdaterade för ett tag sen, när jag åkte hit hade jag ekonomi, inget dåligt men just det flygbolaget hade inte så mkt att erbjuda under mina 11 timmar. satt på min röv i 11 timmar och kollade på en tv skärm ca 3 meter ifrån mig lol, hade dock en jättetrevlig granne! min flygresa inrikes till new york var liksom bättre haha! så nu åker jag first class!! haha SK000ooo0jaaa. Kändes så lustigt nu när jag satt och tittade på dem, kommer lyfta 17.20 på söndag kväll den 18 maj från LAX och landa 13.40 i München. 15.35 lyfter jag från München och 17.45 landar jag i Sverige igen. Gud vad KONSTIGT!!! Jag kommer vara hemma i Sverige sååå såå snart, asså nej kan inte förstå det. Längtar så mycket, tänker på saker jag ska göra som jag saknat så mycket varje dag. Tänk att få gå på Drottninggatan igen en solig dag med Johanna, asså tänk att gå in på BIKBOK igen hahah ni anar inte BIKBOOk asså saknar <3<3<3 och gå på vågen och se typ alla man känner och asså nej åh örebro jag älskar örebro och alla dess invånare just nu hahaha<3(kommer hatar er sen, ne förhoppningsvis inte<3) eller att få åka till Gröna Grodan med mamma och handla sallad, eller åka hot rod med pappa ute på landet eller åka till stugan med Niklas eller åka till toys'r'us med Milton eller att skvallra med Emelie eller att gå på powerwalk runt Lugnet. OCH GOSA MED MINA KATTER OMG SLUGGO OCH MUSSE, MUMMIE OCH BUGGEN FAAAAAAAN VAD JAG SAKNAR DEM!!! åh när dem dör ska jag seriöst stoppa upp dem och eller rama in dem så mycket älskar jag dem!! Tänk att få se alla ansikten igen, kända som okända, gud vad skuuumt att se alla igen den känslan jag har just nu är så surreal och indescribable! alla grannar, folk från skolan... Eller att äta lunch hos mormor och morfar!!! och sen ska vi fira farmor som blir 70 i sommar åh vad jag längtar!!!!
Hur det kommer kännas att komma hem och hur jag kommer uppskatta det så mycket mer men har inte alls tänkt på att det kommer inte vara som förut överhuvudtaget. Har verkligen inte tänkt på den faktorn överhuuvudtaget. Det är ju inte så att dessa 9 månader har vart som en lång sömn och att jag vaknar upp i verkligenheten igen, det kommer bli en helt ny verklighet, och det känns mestadels bra.
 
Sitter och planerar de sista sakerna jag och Tae ska hitta på innan vi skiljs åt, det kommer vara det värsta med att komma hem. Varenda grej vi gör nu försöker jag njuta av till 100% men det suger att veta att jag måste ta vara på allt hela tiden för jag vet inte när vi ses igen. Vet inte vad riktigt vad jag ska ta mig till, mitt hjärta slits itu lite varje dag nu här på slutet och våran relation blir bara mer och mer intensiv och starkare just för att det är så lite tid kvar vilket kommer göra allt ännu jobbigare när man kommer hem. Haha minns när jag åkte att alla ba jennifer du kommer träffa någon där och aldrig komma tillbaka och jag jo tjena för det kommer ju hända. och vips så hände ju just det, dock kommer jag ju tillbaka haha. Men ja, jag vet ju att på iaf ett år kommer vi ju inte ses, om inte saker och ting ändras vill säga. Det är ganska coolt hur ödet fungerar, vi båda kom hit nästan samtidigt, några månaders mellanrum men av HEELT olika anledningar och träffades första gången när jag köpte bilen och kom i kontakt genom familj o vänner. Så kul o tänka tillbaks, det var typ 7-8 månader sen, så mycket har hänt under tiden att när jag tänker tillbaka så känns det inte riktigt som mitt liv. Känns inte riktigt som att det var jag som gjorde alla saker jag gjort, har gjort så sjukt mycket här. Första månaderna var så intensiva, inte förrens nu de sista 2-3 månaderna har jag chillat, inte haft planer varje helg osv. Livet är allt bra oförutsägbart och underbart och ganska häftigt ändå. Aja, vi får väll se vad som händer, gud vad mycket jag skrev haha!! hoppas ni har en bra dag och ett bra liv, lol, hejdå!! <3

Kommentarer
Anonym säger:

Vet du någon annan (helst svensk) som är på samma studieår som du som har en blogg? Skulle vara kul att läsa:)

2014-04-20 | 09:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback