Tankar

Jag blir alltid så tankspridd när saker är annorlunda runt omkring mig. Varje dag när jag vaknar, tänker jag på saker som kommer ändra sig när jag åker. Verkligen allt kommer att ändras. Och jag tänker den tanken varje dag nu, hela tiden att det bara blir ytligt och inget speciellt. Det blir vardag. Men sen en kväll när vi skulle hem till hotellet funderade jag ännu djupare på det, och det kändes så overkligt. Jag känner som att jag verkligen inte ska åka, det är bara en dröm långt borta, en grej jag säger för att orka med min tråkiga vardag hemma i Sverige. Det är liksom en tanke som går att hantera varje dag men sen började jag tänka, hur det kommer att kännas dagen jag åker. Det längsta jag varit borta från hela min familj var förra året en vecka på Peace & Love. Det gick ju bra för jag hade mina bästa vänner, och jag visste att jag skulle komma tillbaka snart. Men jag tänkte att nu när jag åker har jag ingen med mig. Nu när jag är borta bara en vecka med min familj saknar jag jättemycket hemma, och det är bara en enda vecka. Sju dagar och jag saknar min pappa, mina katter, mitt rum, min övriga släkt och vänner, jag saknar till och med min stad som jag vanligtvis hatar så sjukt mycket. Tanken på att jag ska och kommer åka iväg till ett främmande land, helt ensam har jag inte tänkt så ordentligt på, och det är fan sjukt att jag ska göra det. Jag vet inte om jag vågar, kommer jag klara av det? Jag tror inte jag tänkt så mycket på det för att det skrämmer mig mest. Jag är så trygg här och jag blir orolig för minsta lilla sak, på riktigt. Jag vet inte varför jag blir ledsen när jag skriver det här, kanske för att alla säger att det är så himla roligt och att allt och alla kommer att finnas kvar när jag kommer hem. Men samtidigt är det många som hänger på sköra trådar och även den starkaste och friskaste personen kan råka ut för vad som helst. Jag kanske blir ledsen för att jag är ett kontrollfreak och när jag åker kommer jag inte kunna kontrollera över något längre.

Yummy

 
 

Wave away


Lördag 30 Mars

Idag har jag käkat påskmiddag tills jag nästan sprack. Har även kört ett yogapass, har tappat såå mycket. Inte tränat ordentligt på länge, sprang en gång i när jag var utomlands, men fan så varmt att man storknade... Men nu blir det ändring på det!
Ikväll drog jag hem till Sandra, tog fulaste/roligaste bilderna på hennes bushäst, åt godaste maten och efterätten och kollade på fångarna på fortet som endast bestod av främlingar heheh... Så mysig kväll som slutade lite väl tidigt men sånt är livet när man snålåker med föräldrar hihi.
 

Två

 

Egg Muffin

Hittade detta på pinterest. En muffin bakad i ett riktigt ägg! Ingen aning om hur det går till men ett sånt här ägg skulle jag inte tacka nej till idag! Glad Påsk!
 
 
 
 
 

Source: cupcakeproject.com via Sofi on Pinterest


Welcome home

Hejsan, jag är tillbaka på banan igen!
Är hemma efter en vecka på Kanarieöarna. Har softat galet och inte brytt mig om något(förutom när jag brände mina ögon och fick panikångest för att min kropp kliade så mycket...) inte kollat mobilen eller rört mig ur fläcken. Här är ett smakprov från veckan. Jag har ätit godaste frukostbuffen, underskattat min hud och bränt mig precis överallt, läst, läst och läst vid havet, solat och gått runt i sommarklänningar. Ni får nöja er med detta iphone collage medans jag redigerar bilder. Hoppas ni haft det bra här hemma, nu ska jag dricka mitt efterlängtade te och gosa med mina katter! Det enda Milton tjatat om sen vi landade var; KOLLA PÅ YOUTUBE!!! Haha asså det skall börjas i tid mina vänner!! Ska försöka att inte stressa upp mig över allt jag "missat". Blir ni inte också så, att när ni vart borta från verkligheten ett tag, så blir man jätte stressad när man kommer tillbaka? Allt är medias fel hehe.. Kram!

 

update; jag blev superstressad och glömde mitt te och satt och läste allas bloggar, FAN jag är frälst i internet


Dag 6. Sex egenskaper du gillar hos andra människor och varför.

Ödmjukhet;Jag gillar när folk vet vilka dem är och inte försöker under/överdriva sin person. De vet hur andra kan behandlas och låter inte stolhet driva dem helt från vettet. Svår egenskap att beskriva, man vet bara om en person är ödmjuk. Personligen tycker jag att jag oftast är ödmjuk. Samtidigt får man ju inte bli för ödmjuk heller, aja en gnutta!
 
Humor; What I was really trying to say was eh.. LOL
 
Ärlighet; ^ Ärlighet varar längst! Jag hatar falska och oärliga människor!
 
Fördomsfri; Ogillar starkt människor som är trångsynta och endast kan se sina egna alternativ. Folk med fördomar och som drar egna slutsatser innan de känner till sanningen, gör mig så irriterad och ibland förbannad. Det är klart vi alla har fördomar och förutfattade meningar om saker och ting. Det har vi ju om i princip allt vi gör och ser och upplever. Men jag tycker att jag är ganska bra på att inte dra folk över en och samma kant/kam vafan det nu är. Jag försöker alltid att sätta mig i den andra personens sits när folk pratar om de val som de gjort som kanske inte alla tycker är rätt/fel. Jag försöker att förstå varför de gjorde som de gjorde och oftast kan jag förstå varför, och ibland inte. Antingen har alla svårt för att förstå andra eller så är vi helt enkelt jävligt uttråkade. Tror på det sista, och det är sorgligt tycker jag.
 
Spontanitet; Spontanitet är typ det bästa och det skapar alltid bäst minnen. Jag gillar när det händer saker man inte väntat sig. När man blir lite överväldigad eller tvärtom.
 
Kreativitet; What to say, jag gillar kreativa personer. Folk med fantasi och som tänker mycket. Konstig förklaring...

Dag 5. Fem saker du aldrig har gjort, som du vill testa och varför.

  1. Ge någon en örfil och säga åt hon/han att hålla käften. För att vissa förtjänar det :) sad but true
  2. Åka långt bort från min comfortzone. Vilket jag faktiskt kommer att göra i höst. Dels för att jag har varit bekväm alldeles för länge.
  3. Vara med Terry Richardson för en dag, för att han får träffa de allra största OCH fota dem. Så. jävla. avis. på. den. mannen.
  4. Volontärarbeta, för att jag vill göra skillnad och hjälpa till och få perspektiv
  5. Träffa Lindsay Lohan, Haha mest för att jag verkligen såg upp till henne och ville vara/se ut som henne när jag var typ 11-12 år Kommer ihåg att jag sa till min mamma; "ÅÅÅH JAG VILL SE UT SOM LINDSAY LOHAAAAN!!!" haaahahaa... Sen älskar jag alla hennes filmer!
 
två favvisar
 

Dag 4. Fyra saker du tycker om hos dig själv och varför.

Mina öron (lol) för att de inte är för stora eller för små, de sitter tätt intill mitt huvud. De är nice helt enkelt!!
 
Att jag inte är skrytsam. Finns väll både bra och dåliga versioner av att skryta, dock klingar det bara negativt i mina öron. Sen om någon skryter om mig är det ju kul haha you feel me? För många i min närhet är skryter och verkar alltid vilja framstå som bättre än andra vilket får mig att vilja spy. Sen finns det väll dagar då jag känner för att dra till och skryta lite men jag låter gärna bli.
 
Mitt hår, för det är tjockt, naturligt platt, very shinyyyy och växer snabbt. Folk frågar ofta hur det kan vara så, the answer is; because I'm part asian, that's why. Asiatiska hårtyper har  största diametern på hår av alla etniska hårtyper, har bättre kapacitet för hårväxt och har står emot skador bättre än andra hårtyper. BAM!
 
Mina värderingar. Jag gillar hur jag tycker och tänker om vissa saker. I smyg tycker jag att jag är klok. HIHI!!!!!!!!
 

Dag 3. Tre saker som skrämmer dig och varför.

Mörkret har jag alltid varit rädd för. Sov alltid med en lampa tänd när jag var liten. Och lyssnade på sagoband enda till jag gick i 6an. Det skämdes jag jättemycket över, hahah confession!!
Eller typ när man släcker lampan i korridoren utanför mitt rum känns det som en demon eller häxa eller något ska hoppa på mig bakifrån och döda mig så jag typ springer fort som fan och hoppar upp i sängen.
 
Att vara osams eller att göra folk besvikna/bli sviken har jag alltid varit rädd för. Jag vet när jag var jätteliten hade jag jättesvårt för att säga "Nej". Korvgubben frågade mig om jag ville ha räksallad och jag sa Ja även fast jag inte tyckte om det. Så fick jag min korv och gick till närmsta soptunna för att skrapa av det. Lol vilken sorglig unge jag var.
Jag antar att det är så för att jag har så höga krav på mig själv och på andra och släpper sällan in nya människor. Jag hatar att bråka med folk, antingen är vi vänner eller inte. Inget mellanting.
 
En annan sak som skrämmer mig är vissa delar av mänskligheten.
 
 
 

Beach 2013

Hejhej, förhoppningsvis ligger jag i en solstol just nu. Annars vettefan

Dag 2. Två saker du tycker är pinsamt.

Kan inte komma på speciella saker jag tycker är pinsamt, mest tillfällen där man har gjort eller sagt något konstigt och skämt ut sig. Ett tillfälle var på UF-Mässan på Conventum, då skämdes jag verkligen MYCKET och mådde typ dåligt hahaha...
Jag började prata med en besökare och försökte kränga på honom ett par lurar men han var inte intresserad, så då sa jag; "Men här ta vårat visitkort. Kom tillbaka senare om du blir sugen!" Och det där sista vet jag att han verkligen misstolkade för han svarade så avvaktande; "Eeeh aah kanske det..." och gav mig en konstig blick. Såfort han gick runt hörnet kollade jag och Johanna på varandra och dog av skratt sen gömde jag mig under våran bordsduk ett tag. Min avssikt var inte alls menad så, vilket han tydligen tolkade det som. Det var längesen jag skämdes på det viset, usch hahahah skäms så hårt nu när jag tänker på det...
 
Ett annat tillfälle var när jag gick typ i 3an(?) och såg min kompis gå på skolgården. Jag tänkte att jag skulle springa fram och skrämma henne och hoppa på henne bakifrån, så då gjorde jag det. Sen visade det sig att det inte var den person jag trodde det var, det var pinsamt...

Dag 1. Ett ställe du skulle vilja besöka och varför

Hidden Beach - Puerto Vallarta Mexico
 
Varför skulle jag vilja åka hit? Snarare, varför skulle jag inte vilja det????!!!!!
 
 (Kolla från 3,36 om ni inte vill se hela)
 

Hejdå Sverige

Nu lyfter planet, påväg bort från sköna Sverige! Hörs om en vecka!
 
 
 
 

Green & Clean

Om det är något jag tycker är roligt och spännande så är det att testa nya saker, särskilt sånt man kan äta. MMHH!!
Gjorde mig nyss en juice endast gjord på gröna grejer! Full med vitaminer och nyttigheter. Ska även vara rensande för kroppen. Fick lära mig att alla grönsaker som har besk smak, typ ruccola, grönkål, selleri etc är sånt som renar kroppen från skit. HEHE. Inte det godaste men säkerligen det nyttigaste jag druckit! Testa!
 
2 Granny Smith Äpplen
4 Selleristavar
1 krm Ingefära
1/2 Gurka
2 dl grönkål/ruccola
2 dl spenatblad
 
Hacka allt så noga som du orkar och mixa ihop det.
(Ha i vatten efter tjocklek, men lite måste man ha i för att den ska juica upp sig)
 
 
 
 

Kelly Osbourne - Celeb Crush

Enda sen jag såg filmen "So Undercover" blev jag kär i Kelly Osbourne. Så jäkla snygg människa, hennes ansikte är typ det finaste någonsin! Kolla bara in den här photoshooten med henne. DÖR, DET ÄR DET SNYGGASTE NÅGONSIN!! Mår verkligen dåligt när jag ser bra bilder med snygga människor i, önskar dessa bilder var tagna av mig!!!
 

Halcyon favourites

 

Mermaid In Progress

 
såå taggad på denna alltså!!

Roligaste reklamen

Den här reklamen är så jäkla over the top, skrattar lika mycket varje gång jag ser den. Slår vad om att den säljer sjukt bra också! IT'S JUST GORGEEOOOUUUSS!!
 
 

"On Wednesday's We Wear Black & White"


The golden ratio - Det gyllene snittet

Har ni hört talas om "The golden ratio" eller "Det gyllene snittet"? Jag trodde inte jag hade det men sen mindes jag att vi hade en genomgång om det i ettan på en fotolektion. Men det var längesen och endast förklarat ytligt i fotograferingens syfte. Snubblade in på det i förrgår igen och läste på lite. Det är tydligen ett mattetal (dumförklara mig inte nu, because I couldn't care less about math) som används för att hitta en position på en linje som är mer harmonisk än andra. Läste den här artikeln bl.a; http://www.epochtimes.se/articles/2007/09/24/13172.html
Tro inte att jag förstår allt, för det gör jag inte, särskilt inte matten hihi... Förstår det jag är intresserad av, som vanligt. Iallafall så används och finns det gyllene snittet i sjukt många syften och objekt bl.a; foto, arkitektur, naturen och för att "mäta" skönheten på sitt utseende, etc. Det var den delen jag ville komma till.
Hittade detta klipp när jag hängde runt på Youtube och kollade photoshop tutorials. Där retuscherar de om denna kvinnas ansikte efter the golden ratio "mallen". Personligen ser resultatet inte speciellt mänsklig ut, men det är en smaksak!
 
 
Samtidigt som det är sjukt fascinerande att det finns överallt omkring oss, kan man inte låta bli att bli lite ledsen över att teorin hävdar att ett symmetrisk ansikte är mallen för "skönhet". Fanns till och med sidor där man laddar upp bild på sitt ansikte för att få det "mätt" för att visa resultat på om det är nära "det gyllene talet"(1,618...) Ju närmre det talet desto mer harmoniskt ansikte har man. Tänkte testa det först men ångra mig i stundens ögonblick, vågade liksom inte ifall det skulle visa sig att jag inte "passade in i mallen". Skämt åsido. De är ju nästan ingen som ett symmetrisk ansikte? (Är det ens möjligt?)
 
Syftet med detta? Jag vet inte riktigt, jag antar att jag tog åt mig och vill mest ventilera mig om att jag tycker att skönhet(I person syfte) är något individuellt och inte borde mätas med mallar och exakta tal. Samtidigt säger jag till mig själv att jag nödvändigtvis inte behöver tycka såhär om denna teori, den är förmodligen inte skapad för att klanka ner asymmetriska ansikten. Men den utseendesfixerade perfektionisten inom mig bara skrek till när jag såg detta så nu måste jag ju faktiskt avsluta detta med att; Ingen är ju perfekt, kliché!!

No Doubt

Goder Morgon Örebro, Sverige, Skandinavien, Europa, Jorden, Vintergatan, Universum, Vad kommer efter universum?
Idag har jag sovmorgon vilket betydde att jag igårkväll tvingade mig själv att kolla igenom alla mina prenumerationer på Youtube så jag faktiskt skulle få lite sovmorgon. Det var tufft... Nu ska jag käka frulle och fylla i den sista grejen på visumet. SJUNG HALLELUJAH!!
Om det vore varmare utomhus och om jag hade mucho money skulle jag vilja se ut såhär idag. Men jag har varken eller så jag går väll runt som en tråkmåns istället.
Kram!!
 

Cara Delevingne Illustration

Bilden jag tog en screenshot av häromdagen, är nu klar! Den ska föreställa modellen Cara Delevingne, som jag nu lärt mig att stava efternamnet på. Tycker hon är för cool och verkar ha en härlig och udda personlighet. Och hur jäkla populär är hon inte just nu egentligen?!
Detta tycker jag personligen är den bästa illustration jag gjort hittills, man blir bättre och bättre ju mer man målar. Tar gärna emot åsikter konstruktiv kritik om ni har någon sådan!
Kolla gärna in den på Min Flickr också, bättre upplösning och kvalité där!
Kraam!!

 
Referensbild
 
 

/ Buddha


Soldag

 
 
Tillbringat söndagen ute i stugan. Varmt och våfflor, kunde inte blivit bättre! Har även letat efter krabbor med Milton på isen, hittade inte så värst många men det var trevligt ändå... ;) Imorgon är det back to business, längtar verkligen ihjäl mig.

Emotional Connections

 
 
 
Emotional Connections
 
Clint Mansell - Emotional Connections
 
 
 

Saturn's Day

Trevligt kalas igår, även fast jag drog hem relativt tidigt kändes det i hela kroppen imorse. Är verkligen inte van att vara uppe så sent, gick och la mig 00.25... I vanliga fall(alla fall) går jag aldrig och lägger mig senare än 22.00, inte ens på helger. Vaknade kl 9 och har känt mig helt seg hela dagen. Även fast jag gått och blivit förtidspensionär har jag haft en väldigt skön dag idag!
Övningskörde med pappa och Angelica och åt en stor sen lunch (fortfarande mätt som en plätt...) sen somnade vi alla i någon timme. Åkte ut till Ånnabodasjön och tog en solig promenad med hundarna. Älskar vardagsmotion, det är det bästa som finns!! Sen tog vi oss en fika och hälsade på hästisarna. Nu har jag precis tagit ett varmt bad och läst lite i den sista boken i den bästa serien ever, för sorgligt :(
Har känts som en lång dag, fast på ett bra sätt! Nu är jag så sjukt sugen på Ben & Jerry men orkar fan inte ta mig till affären(säger hon som älskade vardagsmotion...) så får väll äta en morot eller nåt istället ;p
 
Kram!!
 

Guess Who

 
 
Idag satte jag mig och målade för första gången på sjukt länge, inte haft någon inspiration över huvudtaget. När jag väl börjat på något har det blivit så jäkla fult. Kan ni se vem det ska likna? Förhoppningsvis kan ni det, annars har jag gjort ett dåligt jobb...
Update: såg nu att jag zoomat ut bilden jättemycket ju, my bad hehe
 
 
 

Idag

Har jag målat naglarna svarta och vita, gått runt i bästa byxorna, besökt gymmet och fönat håret för ovanlighetens skull. Ikväll blir det festligheter!


Cherrybam

Ni som är uppmärksamma har kanske lagt märke till att jag bytt bakgrund här på bloggen. Har ett asfettbra tips till er som gillar att inspireras och ändra design på era bloggar/tumblr osv osv.
CHERRYBAM är en sida full med olika bakgrundsbilder till både twitter och tumblr, men de fungerar på blogg.se också. Man kan välja bland sjukt många kategorier; vintage, cartoons, seasons, graphic, etc, beroende på vad man personligen gillar! Kolla in den, ni kommer hitta sjukt mycket kul!
 
Kraam!
 
 

God Morgon Fredag

Sovmorgon till halv ett idag, vaknade väldigt sent för att vara jag idag. 07.53. Har pluggat och ätit den bästa frullen eveeer!! Ikväll står födelsedagskalas på schemat, wiho!
 

Material Love

I Måndags var det extra kul att ha ett mellannamn i kalendern! Tack Mamma & Niklas <3
 
 
 
 

Istället för att läsa om 1800-talet...


Jag orkar inte vänta längre...

Jag vill åka NU, inte om 5 månader, NU NU NU!!! Vill bara bort från min skola och bort från detta land. Jag längtar efter att få känna något på riktigt, här är allt likadant. LIKADANT. VARJE. DAG. UT. OCH. DAG. IN. Håller ni inte med mig?!
Längtar efter att få se hur den nya skolan är, längtar efter att få se hur programmet är, längtar efter att få träffa nya människor, längtar efter att få känna lite lycka eller ångest eller vad fan som helst, det spelar ingen roll. Även fast jag lever så känner jag mig död inombords, fattar ni? Åh jag är ett freak men jag vill åka bort mer än någonsin förut!!
 
jävligt bra bok f.ö

Nike Air Max

Idag dammade jag av mina Nike Air Max, eftersom jag tänkte att nu är ju våren på väg. Och vad ser jag när jag kollar ut genom fönstret? Snöööö, asså snällaaaa bara neeeeej!!! Men eftersom jag skulle åka bil till skolan drog jag på mig dem ändå, who gon stop me?!?!?!?
De är så jäkla sköna, känns som att gå på moln. Så jag har svävat fram i skolan idag. För övrigt var det gråtfest på engelska lektionen. Vi såg en film som hette "Pay it forward". Har nog aldrig sett en sorgligare film, otroligt bra!!! Se den!!
På em lektionen fick vi sluta tidigare p.g.a att det luktade avlopp, haha det var nice...
 
 

Dagens Fundering;

???

I love...new stuff


"Hej! Är du trött på hörlurar som trasslar ihop sig?"

^ Dagens mest uttjatade fras(efter; "vi är så jävla bra!")

Hurrni vilken daaag!! Aldrig varit med om något liknande! Inledde dagen med att bygga monter och dansa en UF Harlem Shake! Alla som var där vet hur mycket folk som kom, sinnessjukt kul!
Så mycket som vi fick sålt har vi aldrig fått förut! En sån otroligt stor möjlighet och erfarenhet! Vi sålde runt 60 lurar, vi levererade verkligen på topp idag! (VI ÄR BÄST TJEJER!!)

Rekommenderar verkligen alla som funderar på att starta UF, att göra det! Man tjänar så jäkla mycket på det! Ska inte säga att det är en dans på rosor jämt, har flera gånger mått dåligt pga det, velat dra mig ur och bara skita i det. Men samtidigt är säljtillfällena DET ROLIGASTE SOM FINNS! Man är så jääökla taggad! Att lyckas framföra sin produkt och få den såld är den bästa känslan i världen! Så det är 100% värt det in the end!! Har vuxit otroligt mycket som person och fått mycket bättre självförtroende och framförallt kunskap och erfarenhet! Anledningen till att jag skriver värsta långa texten är för att idag var det sista officiella säljtillfällena vilket var lite sorgligt...Men vi kör på in i Maj tills vi måste avveckla vårat UF, så än är det inte över! Passa på att köpa dig ett par lurar nu, då de sinade drastiskt idag! Tack till alla som anordnade denna mässa, till alla som kom, handlade av oss, pratade med oss och var så otroligt bra och stöttande, ni är bäst!!

Vi tog tillfället i akt och blev intervjuade av Svt Tvärsnytt! Väldigt kul med denna sorts publicering!

 

Julia in action!

Mina bästa brudar när vi rev ner vår monter <3


Spring Outfit

Jennifer Meyer "Me" Stud - ylang23.com
Tee - Wildfox
Clutch - Zalando.co.uk
Shoes - H&M
Bootcut Jeans - Conleys.de

Untangle Me UF @ Convetum Arena - Regionala UF Mässan

IDAG står Untangle Me UF på Convetum Arena tillsammans med ca 150 andra UF företag och säljer våra Utdragbara Hörlurar!
11-19.00!
Detta är det SISTA officiella säljtillfälle för oss så vi ska göra vårt allra bästa! Det betyder dock inte att vi slutar sälja hörlurar efter denna dag, vi fortsätter tills vi måste avveckla företaget i Maj. Du som är sugen på ett par lurar, besök oss i våran monter imorgon! Lätt som en plätt att hitta oss då vår monter står PRECIS innanför entrén!
Vill du veta mer om vad vi har att erbjuda, kolla in vår facebooksida!
 
/ Untangle Me UF
 

Sundays has it's charm after all

Avnjuter det sista av helgen och förbereder mig på en intensiv morgondag på Conventum där regionala uf-mässan håller hus imorgon!
Hoppas ni haft en bra helg i det vackrasteeee vädret!


Sunday


Yesterday

Igår åkte pappa och jag ut till rävgången och kikade på alla långfärdsåkare. Blev verkligen jättesugen på att åka skridskor, de hade plogat finaste vägen jättelångt ut på Hjälmaren!
Besökte diverse olika garage och spanade in bilar och motorcyklar och övade på att fickparkera.

På kvällen kom Frida och Johanna hit och kollade på mello tillsammans med mig. Tyckte ni att det var rätt att Robin vann? Personligen tyckte jag han förtjänade det, vart verkligen glad för hans skull. Alltså hans reaktion på när han vann var fan det bästa jag sett, blev typ tårögd...
 
 
 

The Perfectionist


Leave me alone kinda day


SPRING (the return)

By Me

Work

Inatt kunde jag inte somna, och när jag väl gjorde det väcktes jag av att katten spydde på min matta. Av någon anledning går jag upp och letar reda på det men tar inte bort det, utan går och lägger mig igen. Vaknade sedan klockan 05.00 och kunde inte somna om så jag skrev lite istället. Är som vanligt ledig från skolan idag men tog tillfället i akt att beta av ett fotojobb och lite kontorsarbete på mina föräldrars jobb! Jag och mamma svängde förbi finaste cafét förut och köpte godsaker. Wiee!

Om ni vill följa mig på Instagram så heter jag "Jennifalk" där. KRAM!

 


Pinterest / Jennipic

Är det någon där ute som har Pinterest?
Har skrivit om detta förut men det är verkligen en sjukt stor inspirationssida! Det är som en blanding mellan We<3It och Tumblr, fast personligen gillar jag Pinterest mer än we<3it. Man gör egna "boards" som man för göra vad man vill med. Man "repinnar" andras bilder och kan ladda upp egna "pins". Typ som att nåla fast viktiga saker på en anslagstavla. Det finns verkligen sjuuukt random boards, gå in och kolla själva! Lämna gärna era användarnamn, så kul att kolla på andras! :D Har ni redan Pinterest så följ mig!
Jennipic @ Pinterest
 
 
Några utav mina "boards"

"The best thing about the future is that it comes One Day At A Time."

Idag ska klassen iväg till Örebro Universitetet och lyssna på en massa föreläsningar och få information. Men eftersom jag tidsinställer detta inlägg så är jag säkert där nu, haha hejheej jennifer din lilla plutt hoppas du får det kul på universitetet om du nu kommer dit du kanske dör på vägen?!?! HAha konstigt med tidsinställda inlägg, kan ju skriva en sak jag tror kommer hända medans något helt annat händer?! Aja ville mest bara säga och undra lite;
 
Vet ni vad ni vill bli när ni blir stora? Har ni några framtidsplaner?
Vill ni plugga vidare efter gymnasiet? Till vad isåfall?
 
Själv tror jag inte att jag vill plugga vidare, iallafall inte i Örebro, troligtvis inte i Sverige heller. Jag kollade faktiskt på att söka till Santa Monica College istället för EF:s skola från början men EF blev det tillslut. Förhoppningsvis får jag bästa praktiken i L.A och kan åka tillbaka efteråt och kanske få jobb eller nåt. Det är verkligen en önskan, att jag får bra praktik där! Jag såg en lista på tidigare elevers praktik platser på EF:s hemsida. Det var platser som; tv-kanalen E!, Next Model Agency osv. Största drömmen är ju om man får en praktik plats hos någon fotograf eller bara en praktikplats som involverar fotografering eftersom det är det jag är mest intresserad av. Tänk om tänk om, tänker jag.
Jag ska verkligen kämpa för en bra praktikplats, det har jag lovat mig själv! Fast en sak jag tänkte på nu när jag skrev att jag troligtvis inte vill bo kvar i Sverige är att; jag har ju faktiskt aldrig varit i L.A, aldrig varit i The United States of AMERICAAAAA!! Tänk så gillar jag det inte? Jag kanske inte alls trivs? Ser ingen anledning till varför jag inte skulle göra det men jag tyckte det var lite konstigt av mig att vara så vild och vågad moahha!! Jag överraskar mig själv!
Jag minns att när man var liten skulle jag verkligen bli ridlärare och äga min egen ridskola tillsammans med Frida, såg verkligen upp till min ridlärare. Annars ville man såklart bli veterinär, det var värsta mainstream grejen ju, alla ville bli veterinär. HAHA... Nog för att jag gillar djur men känner nu att jag inte vill peta i deras kroppar, vill inte peta i någons kropp, euw. Jag kan hellre tänka mig att volontärarbeta i typ Afrika med djur eller något annat med animalz.
Idag, just nu vill jag bli fotograf. Inte journalistfotgraf, utan typ modefotograf, fotografera lookbooks och editorials eller reportage till någon modetidning! En av mina största rädslor är att jag kommer gå ut gymnasiet och göra något jag tycker är tråkigt. SKA ALDRIG LÅTA DET HÄNDA. Är nog hellre arbetslös än jobbar med något tråkigt. Det läskiga är att detta är vad jag vill, just nu. Imorgon kanske jag vill göra något annat och det härliga med denna generation är att jag kan ändra mig och göra vad fan jag vill. Tänk förr i tiden så tog man typ alltid över föräldrars arbeten som bonde eller skomakare eller vad det nu var, man hade knappt något val.
Skulle fotografkarriären gå åt helvette skulle jag kunna tänka mig att jobba inom skönhetsbranschen, because let's be honest; jag skulle verkligen platsa där. Haha skämt åsido men jag skulle vilja gå en makeup utbildning. Är största freaket på youtube, följer typ 1000 "beautygurus" syns det eller? Nej xD
Eller så skulle jag vilja jobba med något som kanske marknadsförare eller något entreprenöraktigt.
 
Framtiden är lite skrämmande men framförallt så sjukt intressant i mina ögon. Som min kompis Jennifer sa häromdagen; För ett år sen visste du inte att du skulle flytta till USA. Om 20 år kanske jag är gift och har 14 barn och bor i Marocko, kan jag tänka mig det idag? NEJ! Men man vet ju aldrig vad som kan hända och det är så jävla coooooooooooooolt haha orkar inte det är så sjukt mindfuck att tänka på framtiden. Man kan göra vad man vill och det kan antingen gå åt helvette och bli ännu bättre eller gå vägen och kanske bli förjävla pissskitdåligt eller tvärtom. Och vem kan berätta vilken vändning det tar? INGEN!! Asså man får bara vänta och se, och det är så kuuuul hahah! Tror ni på ödet? Tror ni på att skapa sin egen väg eller att låta ödet skapa den åt er? Jag tror nog på båda, man får väll se vad som är menat för en.
 
Okej nu ska jag lämna er med era tankar och framtidsplaner.
Dela gärna med er, jag vill faktiskt veta, sånt är kul!
Kram!
 
 
 

Jag önskar....

...att alla som fyller tidigt på året och som inte tar chansen att ta körkort så snabbt som möjligt gärna kunde donera sin födelsedag till mig som vill ha körkort mer än någon annan i detta avlånga land :) Men eftersom att det troligtvis inte kommer att hända skulle jag vilja cykla runt på en sånhär gullig grej;
Jag skulle även vilja ha ca 12.000 kronor att göra vad jag vill med, isf skulle jag köpa mig mitt allra största önskeobjektiv EVEEEEEEER;
Canon ef 50mm f/1.2 USM  (Alltså ni anar inte hur mycket jag vill ha detta objektiv, blir fan galen!!!)
och en;
Jag önskar även att jag vid vissa tillfällen bodde i England så jag kunde få en bättre chans att gifta mig med någon av dessa tvillingar; Jack & Finn Harries.. Seriöst.. Nej blir bara ledsen.. :'<
Ryan Gosling går också bra för den delen!
 
 
 

Less Stress

A psychologist walked around a room while teaching stress management to an audience. As she raised a glass of water, everyone expected they’d be asked the “half empty or half full” question. Instead, with a smile on her face, she inquired: “How heavy is this glass of water?”

Answers called out ranged from 8 oz. to 20 oz.

She replied, “The absolute weight doesn’t matter. It depends on how long I hold it. If I hold it for a minute, it’s not a problem. If I hold it for an hour, I’ll have an ache in my arm. If I hold it for a day, my arm will feel numb and paralyzed. In each case, the weight of the glass doesn’t change, but the longer I hold it, the heavier it becomes.” She continued, “The stresses and worries in life are like that glass of water. Think about them for a while and nothing happens. Think about them a bit longer and they begin to hurt. And if you think about them all day long, you will feel paralyzed – incapable of doing anything.”

It’s important to remember to let go of your stresses. As early in the evening as you can, put all your burdens down. Don’t carry them through the evening and into the night. Remember to put the glass down!
 
 
 
Found on tumblr

"Please don't judge me, and I won't judge you."

 
En fin cover jag hittade på youtube. 
 
Allas körkort bara trillar in just nu. Idag fick Julia sitt, GRATTIS JULIA!!! Det firade vi med att vi tjejer tog en minitoradtrip till Askersund och åt pizza. Blev såå sjuukt äckligt mätt så somnade i bilen på vägen hem, hihi. Nu dricker jag något nytt te mamma köpte som ser ut som blod, helt illrött! Ikväll ska jag iväg på ett boxningspass, får se hur mycket jag överlever...

Dream a little dream of me

Igår var det UF-dag i skolan vilket betydde att vi drog därifrån. Haahaa skoja vi åkte till Rusta och köpte en tapet till våran monter. På måndag är det den regionala uf mässan inne på Conventum. Vi har montern precis vid entrén så kom jättegärna dit!!
Johanna fick även sitt körkort igår (GRATTIS SOM FAN!!!), det firade vi med de nya Mcflurry glassarna på McDonalds. Överraskade även en liten Frida, haha det var kul.
 
Inatt drömde jag seriöst den bästa drömmen i mitt liv, typ :( Plötsligt händer det! Alltså det är sällan man drömmer något med känslor inblandat. Det kändes verkligen som verklighet när jag vaknade, sen blev jag jättebesviken när det visade sig att det inte var så...
Idag har jag sovmorgon vilket min kropp tycker sig vara att vakna kl 7 så i 4 timmar väntar jag på att min numera privata chaufför ska komma och plocka upp mig... ;)
 
Annars älskar jag att våren är påväg, men såklart är man aldrig nöjd och längtar till det som är ännu längre bort. JAG VILL HA SOMMAR!!
 
 
 

3 Mars

Hur fint har inte vädret varit idag? FÖR FINT! Vi drog ut till stugan och åkte skridskor på Hjälmaren, hade snöbollskrig (underskattad aktivitet, så kul!!) och samlade på mig några fler fräknar i solen. Av någon anledning blir jag inte lika lätt brun längre, får bara en massa fräknar. Men men, man ska inte klaga.
Den här helgen har varit så perfekt, vill ha såna här helger varje vecka! 
Påbörjade online ansökan till visumet idag när jag kom hem, så mycket som ska göras och sånt gör mig så jäkla orolig och nervös, att jag eller något ska gå fel så jag inte får åka. Det är typ min största rädsla för tillfället; att jag inte ska komma iväg. Men det är bara att ta en sak i taget och tillslut blir allt förhoppningsvis klart. Dock är jag ju en sån person som vill ha klart allt så snabbt som möjligt och har absolut inget tålamod. Frustrerande!
Och imorgon är det skola igen = Jag. Orkar. Inte...
 
 

Skrotbilsrallyt 2013

Igår vaknade vi upp och alla var så sjukt nervösa. Det var 55 bilar som deltog och det var det roligaste jag gjort! Jag körde starten och fortsatte i 1 1/2 timme innan vi bytte chafför. Vi fick några ordentliga smällar känner jag nu dagen efter, har ont nacke och axlar, men det var det värt! Det gick så jäkla bra för oss, eller rättare sagt, vi var så jäkla bra! Adrenalinet pumpade konstant i 3 timmar, man blev helt galen! Vilket publiken tydligen också märkte då de hade vrålat att vi var helt galna! Hahaha!
Efter några timmar och ett x antal krockar och spruckna rutor så började batteriet, bensinen och det mesta krångla. Bilen hade då blivit ca 1/2 meter kortare som ni ser... Banan blev bara halare och halare, tyckte vi men tydligen så hade våran bromsvätska tagit slut, heheh...
Men vi fullföljde alla tre timmar ändå, i slutet på startmotorn... Sista varvet vart vi bärgade med bakhjulen i luften av en traktor, in i mål. En jäkla tur vi fick det varvet för det var det varvet vi vann på bland alla tjejlag.
Totalt körde vi 36 varv och kom på 18:e plats av 55 bilar!! Inte illa pinkat för två minderåriga tjejer utan körkort! Kändes ganska så kul att klå 36 gubbar. Efteråt fick vi en massa beröm och alla var verkligen sjukt imponerade, så kul! En främmande kille kom t.o.m fram till mig och sa att jag hade kört bra!
Förvånsvärt så höll vår lilla kinabil nästan lika bra som alla Volvo:s. Jag tror även vi fick uppleva jordens alla väder igår, först mulet, sen sol, sen regn, sen typ monsunhagel! Igår var iallafall en av de roligaste dagarna i mitt liv, aaaah blir så glad när jag tänker på det!
 
 
                             
 
 
 
 
 
 

Pretty Necessary

Om det är något som alltid finns i min väska så är det min necessär. (Hur fan stavas det? Neccesär? SÄR är iaf rätt...) Köpte den i VS butiken när jag var i Dubai (Om ni får chansen så åk dit, så jävla bra ställe!)
 
Fr vänster; Bare Minerals Buxom Lips "Bunny" - Finaste färgen och lite plumping effekt
Escada Taj Sunset - Visst är den slut i Sverige eller var jag blind? Har iallafall letat ihjäl mig efter denna parfym men inte hittat den någonstans. Bad min syster att kolla efter den när hon var i Spanien och hon hittade den. LYCKA!! Den luktar sååååå aoidsjasio gott!! Typ exotisk frukt. EXOTISK, Värsta saftiga ordet haha!
Emma S Facial Mist - Fixerar makeupen eller har den när jag känner mig som en dammråtta hihi. Luktar typ babyservett fast godare och känns jättefräsch! Skit bra att ha framför datorn. Visste ni att sitta framför datorn för mkt kan orsaka dålig hy, haha vet ni hur ledsen jag blev när jag fick höra det eller?! Grät en skvätt.