"Slow down you crazy child"

Idag har varit en väldigt vanlig men rolig och "tråkig" dag. Har skrattat åt killars alla olika gångstilar (bara tjejer som kan gå normalt) och klagat över sista lektionen. Kom nyligen hem från "röda mattan fotograferingen", kallt som tusan så jag hoppade direkt i badkaret när jag kom hem, med min subway macka. Bästa jag gjort.
Även fast jag inte har mycket skolarbete att göra för tillfället, känner jag mig stressad och kan inte slappna av. Det känns som en muskel i magen är helt spänd. När jag inte kan slappna av brukar jag göra lite yoga i mitt rum. Söker bara på youtube och följer efter. Det fungerar faktiskt, för mig! Visst är det lite flummigt, skrattade också första gångerna. Men jag kan förstå varför folk håller på med det regelbundet. Man mår liksom bra i själva kroppen efteråt. Hahah låter som Buddha, men man slappnar faktiskt av alldeles för lite.
 
Vad brukar ni göra när ni är stressade? Ge mig tips för jag har svinsvårt att slappna av!! Kram!
 
tryck på bilden för att komma till en bra låt :*

Tagga rally!

Alltså denna vecka är GALEN!!! Vissa veckor händer ingenting, alltså verkligen ingenting sen kommer det veckor då allt händer samtidigt. Denna vecka är en sådan.
I tisdags hade jag en redovisning och tog upp gymmandet igen, feels good.
Idag var det prov på retorik (typ once in a lifetime @ jb) OCH Harlem Shake. Alltså två grejer att vara nervös över. Sedan idag drog jag ut med kusinerna (Grattis Emma till körkortet!!) och körde på banan igen. Så mycket sämre underlag nu och sämre kommer det bli, haha kommer bli så kuuuul!!!!
I morgon ska jag om jag hinner göra ett litet fotojobb och SEN ska jag agera galafotograf. Hur kul?! Ska nämligen fota "röda mattan" på Örebro Galan som hålls på Conventum! Så kul ska det bli!
På fredag ska vi pimpa våran bil, måla lite och ta bort delar som inte får finnas inför rallyt. Sen sova hos mina kusiner.
På Lördag GÄLLER DET!!!!! Då ska vi verkligen ah ne venne är redan för taggad att det kittlas i hela kroppen haha!
Och på Söndag ska jag fotografera en saknad Ekholm. Såå kuuul!!!!
 
Våran fina bil Sunny, Emma och Elin i solnedgången!

JB Harlem Shake by Sandra & Jennifer

På lovet kom jag och Sandra på att det vore kul att försöka föra samman vår skola och få lite schoolspirit genom att köra en Harlem Shake med hela skolan. Efter lovet tog vi faktiskt tag i det, skrev ut lappar och sprang runt som galningar och tejpade upp överallt. Fick lite negativ kretik vilket gjorde oss så jävla nervösa, usch ville nästan ställa in och sjukanmäla mig hahah. Vi trodde vi skulle få stå där helt ensamma och skämma ut oss. Men jag tror faktiskt att hela skolan var på plats, men självklart ville alla inte delta i filmen utan kolla på och det ska man ju respektera men lite tycker jag man kan bjuda på sig ;) Väldigt många fler än jag vågat hoppas på, kom och dansade med oss vilket var så jävla roligt!! Jag och Sandra var helt crazy efteråt, hjärtklappningar och hahah vi var så uppe i varv! Kändes som att vi vunnit värsta racet! Tack till alla som dansade med oss det var typ det roligaste jag gjort, lol!
 
Vår lärare Jocke som dansar i början och Sandra i "byggarbets kläder" och jag i "rosa one-piece". Tack till Patricia som filmade! :)
 
 

Lady Loe

Här är illustrationen jag visade er förut, fast i färdigt format! Den gör henne inte riktigt rättvisa tycker jag men jag är väldigt nöjd ändå! Den ska föreställa bloggaren Amanda Looma aka Lady Loe.
Jag följer otroligt många bloggar men hennes ligger bland topp 10. Galet snygg stil och ett vackert utseende som få. Hoppas ni gillar den! (Kolla in min flickr för bättre kvalité och upplösning!
 
Just nu vill jag bara måla lite till, börja på något nytt. Det är så himla kul! Så glad att jag valde grafisk illustration! Ett bra val jag gjort här i livet! ;) Men istället ska jag plugga, fast jag tror inte jag kommer göra det, hehe
 
 
 
 

Påbörjad illustration

Här är en illustration jag påbörjade i söndags av en svinsnygg bloggare jag följer. Mer info när den är klar!
 

"Din plats i kön är trettio......nio"

Att fixa visum kan ju vara bland det segaste någonsin... Trodde inte det var så mycket jobb men icke sa nicke. Runt 10 punkter som ska prickas av innan jag ens får boka en intervju. Ringde och fixade ett personbevis idag, vilket kändes lite underligt. Jag är ju jag, varför måste jag bevisa det? (jag vet varför men att tänka på det gör mig förvirrad) Hahah..
Just nu idag, när sportlovet är slut och skolan dragit igång igen, känner jag mer än någonsin för att åka iväg. NUNUNU! Men den som väntar på något gott...
 
Annars har jag mycket på schemat just nu, prov som jag glömmer, redovisningar jag glömmer men mycket kul också! På fredag ska jag pimpa min och mina kusiners skrotbil som vi ska köra med på skrotbilsrallyt på lördag. Lite sorgligt att den lille bilen ska bli tillknycklad som ett papper, den är faktiskt sööt och går hur bra som helst... R.I.P
Haha hörde ni? Skrotbilsrally? Whaat? Japp det är sant, ska köra mitt första rally på Lördag! Och jag är SÅHÄÄÄÄÄR AIOSDJAOISDJA TAGGAD!!!! Och lite rädd. Har åkt med min pappa förut när han kört, och det är ingen finåkning inte, man krockar inte man verklligen slungas in i dem eller slungar sig själv in i dem för att vinna! Elin och jag var på banan igår och sa hej till banan och skapade bästa teamworket med handbroms och svängar. Vi kommer äga! Hahah helt sjukt men så roligt! Alla borde busköra lite tycker jag, det är faktiskt riktigt lärorikt!
Påminn mig att jag ska ta före & efter bild på bilen så ska ni få se. Frågan är om man ska va cool och dissa skydd eller va realist och ta på allt som finns, kanske slänger på mig min gamla ridväst? ;)
 

"I know you're really scared, in fact I'm really scared too!"

När jag inte känner för, eller har tiden till att gå iväg till gymmet så finns alltid Cassie från Blogilates till min lata räddning. Man ligger verkligen platt på marken och tror att man ska dö... Förstår inte att hon pratar och kör samtidigt, hon är sjukt tränad och har alltid positiv energi! Allt från 100 Burpees(such a killer) till Victoria's Secret Abs Workout. Go check her out!
 
 
 

Fredriks Skivomslag

Ni som följde min tidigare blogg vet att jag gjorde ett skivomslag till Fredriks skiva.
Här är resultatet. En montagebild betående av tre olika bilder. Nöjd!

Fråga & Svar

F:
 
S: Hej Johan! Nej jag åker inte via min linje. Jag går visserligen en Media linje nu här i Sverige men det är av egen vilja jag åker och skolan i L.A råkade erbjuda en Media linje så jag passade på att välja den då jag är intresserad utav det! Jag går nu i 2an i gymnasiet och måste alltså ta ett sabbatsår för att få åka iväg. Ett studieupphåll. Jag vet att det finns vissa skolor utomlands(London tror jag) där man inte behöver ta studieuppehåll men jag är inte så insatt i just det, men börja kolla runt på olika originisationer och se vad de erbjuder! När jag är klar i USA måste jag komma tillbaka till Sverige och göra klart tredje året. Hoppas du fick svar på din fråga och jag är absolut ingen expert, skriver av egen erfarenhet! :)

Desk


 
5 bra saker att ha på sitt skrivbord;
ritpenna till ritplattan(f.ö världens bästa uppfinning, fungerar som att måla på ett papper)
TE!!!!!!!!!!!!!! No explanation needed
Yankee candle
Påse med nagellack (drömde om nagellack inatt..)
Handbok om Los Angeles
 

Lördag 23/2 Första inlägget!

Det känns lite sorgligt att jag nu övergivit min foto-tumblr, jennifersphotos... Eller övergivit och övergivit, den finns självklart kvar, men lika aktiv kommer jag inte att vara där. Nu är det här jag håller till, och jag har nu suttit hela kvällen (utan att få raseriutbrott, applåder!) med att pillra med designen, blev förvånansvärt nöjd! Jag kan om jag vill! En stor fet tackkram till google och alla flitiga bloggare som endast bloggar om html-koder. Tack!!

Nu när allt med url, design osv har flytit på så bra(peppar, peppar) så är jag faktiskt taggad på att blogga på "riktigt". Förbered er på nästa storbloggare, nummer 1 på alla listor! Skämt åsido; to be honest så kommer denna blogg inte bete sig på samma sätt som min fotoblogg. Ser denna blogg lite mer som en dagbok, online. Läskigt...
I första hand skapade jag den här bloggen i syfte för min utlandsflytt. Eftersom att jag (och resten av dagens ungdomar) inte kan skriva med penna så ska jag använda den här bloggen för att skriva av mig, visa upp mig och spara ner mina upplevelser. När jag kommer hem, sommaren 2014, vill jag kunna gå in på den här bloggen för att se vilken resa jag gjort. Och sålänge inte internet kraschar och försvinner någon dag, så kanske jag t.o.m kan visa den för mina egna barn.
Sen har mina nära och kära även haft en röst i det hela då de vill kunna "hålla koll" på mig när jag inte är hemma.
Det är fortfarande långt kvar, (fast tiden går ju fort) ca 6 månader innan jag drar, men jag vill kunna dokumentera mina förberedningar också.
Men vart ska jag då? För er som inte känner mig, som kanske av en slump hamnar här (Ni är mer än välkomna) så ska jag åka till Los Angeles för att plugga i ca 1 år. Har ni frågor är det bara att fråga så svarar jag så gott jag kan.
Det ska iallafall bli himla roligt, men det känns så overkligt. Som att det är en dröm och att jag snart kommer vakna, typ. Att veta att det inte är så, känns otroligt skrämmande. Men jag är redo!
 
Då kör vi då!
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.